Jeśli masz poczucie przytłoczenia bogactwem związków przytaczanych w artykułach o zdrowiu, ten pdf będzie pomocny. Zobacz, jak się dzielą polifenole, czym są flawonoidy, a czym izoflawony i flawanony i jak się mają do stilbenów, lignanów i ksantonów.

Czy apigenina, antyrakowy składnik pietruszki, to polifenol, czy flawanoid, a może izoflawon? A kurkumina, reserwatrol, mangostanaksanton? Czy benzoesan może być naturalny?

Nie czekaj! Pobierz i podziel się z innymi: http://docdro.id/ck14PNe

 

 

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s